Αρχική » Βιομηχανικά Χρώματα

Selemix System

Selemix. Τέλεια απόδοση βαφής για τη βιομηχανική επιχείρησή σας

Από ράφια μέχρι ποδήλατα, από έπιπλα μέχρι πόμολα, από γκαραζόπορτες μέχρι αγροτικά μηχανήματα, οτιδήποτε χρειάζεστε, το σύστημα Selemix προσφέρει την ιδανική λύση για να πετύχετε ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα φινίρισμα. Το Selemix είναι ένα σύστημα πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για όλες τις απαιτήσεις βαφής και προστασίας τόσο στη βιομηχανία όσο και στη βιοτεχνία.

Προμηθεύουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τα οποία έχουν δοκιμαστεί και έχουν τυποποιηθεί με το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001:2000 το οποίο αφορά την αγορά Επιστρώσεων Ελαφριάς Βιομηχανίας.

Σχεδιάζουμε διαδικασίες βαφής οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών στη βιομηχανία και αυξάνουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης . Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εμπόρων αλλά και των τελικών χρηστών.

Προσφέρουμε τεχνικές πληροφορίες σε πολλές γλώσσες για να προωθήσουμε μία αποτελεσματική επικοινωνία και να ξεπεράσουμε τη γλωσσολογική και πολιτιστική διαφορετικότητα. Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη σειρά βιομηχανικών και διεθνών στανταρντς αποχρώσεων οι οποίες ενημερώνονται συνεχώς.

Η PPG Industries είναι η μαμά εταιρία του Selemix, και ιδρύθηκε το 1883.