Αρχική » Βιομηχανικά Χρώματα

Tikkurila

Tikkurila Coatings – Temaspeed

Temaspeed είναι η εμπορική ονομασία για τους διανομείς των βιομηχανικών χρωμάτων της φιλανδικής βιομηχανίας χρωμάτων Tikkurila. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα χρωμάτων και επιχρισμάτων για εφαρμογές σε μέταλλο, ξύλο, καθώς και επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων. Η φιλοσοφία Temaspeed βασίζεται στο να μπορεί να προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική τοπική υπηρεσία, σε συνδυασμό με τα οφέλη που προσφέρει ένας διεθνούς φήμης κατασκευαστής χρωμάτων. Η γρήγορη αυτή υπηρεσία, βασίζεται τόσο στην τεχνολογία της τέχνης χρωματισμού, όσο και στις τεχνικές παραγωγής χρωμάτων της βιομηχανίας χρωμάτων Tikkurila.

Η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες καθώς και γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση στους χρήστες βιομηχανικών χρωμάτων. Προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη σε ότι έχει να κάνει με τη διαδικασία βαφής: επιλογή σωστού χρώματος ή συστήματος βαφής, επιλογή και γνώση για τα χρώματα, ακόμα και αν πρόκειται για έγχρωμο αστάρι ή σπρέι, παρέχοντας σωστά υλικά καθώς και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν, την εφαρμογή των υλικών, την ασφάλεια των χρηστών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όποιο και αν είναι το βιομηχανικό ή το απλό χρώμα που θα επιλέξετε, μπορείτε να έχετε την ακριβή απόχρωση σε λίγα λεπτά, με το σύστημα βαφής του Temaspeed. Το Premium Temaspeed περιλαμβάνει περισσότερα από 11.000 τύπους χρωμάτων που καλύπτουν όλα τα κύρια διεθνή χρωματολόγια, όπως το NCS, RAL, British Standard κλπ.

Το δίκτυο διανομής Temaspeed, αποτελείται από περισσότερα από 250 καταστήματα σε 28 ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας το πιο ολοκληρωμένο βιομηχανικό δίκτυο διανομής χρώματος στην Ευρώπη. Έτσι εξυπηρετείται το δίκτυο υπεργολαβίας σας σε διάφορες χώρες αλλά και σε διαφορετικές τοποθεσίες, με τη δυνατότητα να προσφέρεται ακριβώς το ίδιο προϊόν, στην ίδια απόχρωση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία χρήστη.